STN ISO 4386-3: 1999 (02 3416), Klzné ložiská. Kovové viacvrstvové klzné ložiská Časť 3 Nedeštruktívne prienikové skúšanie - Krivošík, Vít; Škamla, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 4386-3: 1992