STN ISO 4386-3: 1999 (02 3416), Klzné ložiská. Kovové viacvrstvové klzné ložiská Časť 3 Nedeštruktívne prienikové skúšanie - Krivošík, Vít; Škamla, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 4386-3: 1992
Spracovateľ: Vít Krivošík, Ján Škamla.
Norma je zrušená od 1. 4. 2022
Keywords: normy