STN EN 15376: 2015 (65 6560), Automobilové palivá. Etanol ako prímes do benzínov. Požiadavky a skúšobné metódy. - Pokorná, Lýdia (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15376: 2014