STN EN 1789 + A2: 2015 (84 7080), Vozidlá záchrannej zdravotnej služby a ich vybavenie. Cestné ambulancie. - Trnovec, Stanislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1789: 2007 + A12: 2014