STN EN 1789 + A2: 2015 (84 7080), Vozidlá záchrannej zdravotnej služby a ich vybavenie. Cestné ambulancie. - Trnovec, Stanislav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1789: 2007 + A12: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1789 + A2 z marca 2015, ktorá od 1. 3. 2015 nahradila STN EN 1789 + A1 z augusta 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Stanislav Trnovec. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Keywords: normy