STN ISO 7905-2: 2000 (02 3418), Klzné ložiská. Únava ložísk Časť 2 Skúška s valcovou vzorkou kovového ložiskového materiálu - Jančúch, Jozef; Škamla, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 7905-2: 1995