STN ISO 7905-3: 2000 (02 3418), Klzné ložiská. Únava ložísk Časť 3 Skúška pásov z kovového viacvrstvového ložiskového materiálu - Jančúch, Jozef; Škamla, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 7905-3: 1995