STN ISO 7905-4: 2000 (02 3418), Klzné ložiská. Únava ložísk Časť 4 Skúška paniev z kovového viacvrstvového ložiskového materiálu - Jančúch, Jozef; Škamla, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 7905-4: 1995