STN ISO 2795: 2000 (02 3483), Klzné ložiská. Spekané puzdrá. Rozmery a tolerancie. - Jančúch, Jozef; Škamla, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 2795: 1991