STN ISO 2795: 2000 (02 3483), Klzné ložiská. Spekané puzdrá. Rozmery a tolerancie. - Jančúch, Jozef; Škamla, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 2795: 1991
Spracovateľ: Jozef Jančúch, Ján Škamla.
Keywords: normy