STN ISO 6526: 1999 (02 3495), Klzné ložiská. Lisované bimetalické delené axiálne klzné ložiská. Hlavné rysy a tolerancie. - Krivošík, Vít; Škamla, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 6526: 1983