STN ISO 6526: 1999 (02 3495), Klzné ložiská. Lisované bimetalické delené axiálne klzné ložiská. Hlavné rysy a tolerancie. - Krivošík, Vít; Škamla, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 6526: 1983
Spracovateľ: Vít Krivošík, Ján Škamla.
Norma je zrušená od 1. 4. 2022
Keywords: normy