STN EN 2064: 1998 (02 3750), Letectvo. Kĺbové ložiská z nehrdzavejúcej ocele so samomaznou vrstvou. Technické špecifikácie. - Jančúch, Jozef; Škamla, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 38 Valivé ložiská (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma je identická s EN 2064: 1992
Spracovateľ: Jozef Jančúch, Ján Škamla. Technická normalizačná komisia: TNK 38 Valivé ložiská
Keywords: normy