STN ISO 12044: 1997 (02 4644), Valivé ložiská. Jednoradové guľkové ložiská s kosouhlým stykom. Rozmery zaoblenia vonkajšieho krúžku na strane neprenášajúcej axiálne zaťaženie. - Krivošík, Vít; Jančúch, Jozef; Škamla, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 12044: 1995