STN ISO 12044: 1997 (02 4644), Valivé ložiská. Jednoradové guľkové ložiská s kosouhlým stykom. Rozmery zaoblenia vonkajšieho krúžku na strane neprenášajúcej axiálne zaťaženie. - Krivošík, Vít; Jančúch, Jozef; Škamla, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 38 Valivé ložiská (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 12044: 1995
Spracovateľ: Vít Krivošík, Jozef Jančúch, Ján Škamla. Technická normalizačná komisia: TNK 38 Valivé ložiská
Keywords: normy