STN EN ISO 2360: 2004 (03 8185), Nevodivé povlaky na nemagnetických elektricky vodivých podkladoch. Meranie hrúbky povlaku. Amplitúda citlivosti metódy vírivých prúdov (ISO 2360: 2003). - Filippi, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 2360: 2003