STN EN ISO 2360: 2004 (03 8185), Nevodivé povlaky na nemagnetických elektricky vodivých podkladoch. Meranie hrúbky povlaku. Amplitúda citlivosti metódy vírivých prúdov (ISO 2360: 2003). - Filippi, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 2360: 2003
Táto norma nahrádza STN EN ISO 2360 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Filippi. Technická komisia: TK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii
Keywords: normy