STN EN ISO 8502-2: 2003 (03 8224), Príprava oceľových podkladov pred aplikáciou náterových látok a podobných výrobkov. Skúšky na posudzovanie čistoty povrchu Časť 2 Laboratórne stanovenie chloridov na čistenom povrchu (ISO 8502-2: 1992) - Katuščák, Svetozár; Kóciová, Gabriela; Kubátová, Hana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje EN ISO 8502-2: 1999 v českom jazyku