STN EN ISO 8502-2: 2003 (03 8224), Príprava oceľových podkladov pred aplikáciou náterových látok a podobných výrobkov. Skúšky na posudzovanie čistoty povrchu Časť 2 Laboratórne stanovenie chloridov na čistenom povrchu (ISO 8502-2: 1992) - Katuščák, Svetozár; Kóciová, Gabriela; Kubátová, Hana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 16 Drevárske výrobky; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 32 Ochrana proti korozi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje EN ISO 8502-2: 1999 v českom jazyku
Spracovateľ: Svetozár Katuščák, Gabriela Kóciová, Hana Kubátová. Technická normalizačná komisia: TNK 16 Drevárske výrobky, TNK 32 Ochrana proti korozi
Keywords: normy