STN EN 14154-4: 2015 (25 7805), Vodomery Časť 4 Prídavné funkcie - Mikulecký, Ivan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14154-4: 2014