STN EN 582: 2000 (03 8711), Žiarové striekanie. Stanovenie priľnavosti v ťahu. - Jančúch, Jozef; Škamla, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 582: 1993