STN EN ISO 14920: 2000 (03 8712), Žiarové striekanie. Striekanie a pretavovanie samotroskotvorných zliatin (ISO 14920: 1999). - Jančúch, Jozef; Škamla, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 14920: 1999