STN EN ISO 14920: 2000 (03 8712), Žiarové striekanie. Striekanie a pretavovanie samotroskotvorných zliatin (ISO 14920: 1999). - Jančúch, Jozef; Škamla, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 14920: 1999
Spracovateľ: Jozef Jančúch, Ján Škamla.
Keywords: normy