STN EN 60721-3-4: 1999 (03 8900), Klasifikácia podmienok prostredia Časť 3 Klasifikácia skupín parametrov prostredia a stupňov ich prísnosti. Oddiel 4: Stacionárne použitie na miestach nechránených proti poveternostným vplyvom - Hulényi, Ladislav; Turan, Vladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 60721-3-4: 1995