STN EN 1792: 2004 (05 0008), Zváranie. Viacjazyčný zoznam termínov zo zvárania a príbuzných procesov. - Paldanová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1792: 2003