STN EN 1792: 2004 (05 0008), Zváranie. Viacjazyčný zoznam termínov zo zvárania a príbuzných procesov. - Paldanová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1792: 2003
Táto norma nahrádza STN EN 1792 z júna 2000
Spracovateľ: Iveta Paldanová. Technická normalizačná komisia: TNK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy