STN EN 12873-1: 2015 (75 8702), Vplyv materiálov na pitnú vodu. Vplyv migrácie (vylúhovania) Časť 1 Skúšobná metóda na výrobky vyrobené z organických alebo sklovitých materiálov (porcelánové/sklené smalty) alebo výrobky obsahujúce tieto materiály - Borovská, Daša; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12873-1: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12873-1 z decembra 2014, ktorá od 1. 12. 2014 nahradila STN EN 12873-1 z júna 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Daša Borovská. Technická komisia: TK 1 Vodovody a kanalizácie, TK 27 Kvalita a ochrana vody
Keywords: normy