STN EN 13060: 2015 (84 7110), Malé parné sterilizátory. - Katuščáková, Gabriela; Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13060: 2014