STN EN 13060: 2015 (84 7110), Malé parné sterilizátory. - Katuščáková, Gabriela; Kočanová, Natália; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13060: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13060 z mája 2015, ktorá od 1. 5. 2015 nahradila STN EN 13060 + A2 z augusta 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Gabriela Katuščáková, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Keywords: normy