STN EN ISO 13919-1: 2002 (05 0335), Zváranie. Zvarové spoje zhotovené elektronovým a laserovým zváraním. Návod na určovanie stupňov kvality Časť 1 Oceľ (ISO 13919-1: 1996) - Paldanová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 13919-1: 1996