STN EN ISO 9606-3: 2002 (05 0713), Skúšky zváračov. Tavné zváranie Časť 3 Meď a zliatiny medi (ISO 9606-3: 1999) - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 9606-3: 1999