STN EN ISO 9606-4: 2002 (05 0714), Skúšky zváračov. Tavné zváranie Časť 4 Nikel a zliatiny niklu (ISO 9606-4: 1999) - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 9606-4: 1999