STN EN ISO 9013: 2004 (05 3401), Tepelné rezanie (kyslíkom). Klasifikácia tepelných rezov. Geometrická špecifikácia výrobku a tolerancie kvality (ISO 9013: 2002). - Ponca, Viliam (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 9013: 2002