STN EN 16575: 2015 (65 9802), Výrobky založené na biomase. Slovník. - Strigáč, Július (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16575: 2014