STN EN 12171: 2003 (06 0811), Vykurovacie systémy v budovách. Postup prípravy dokumentácie o prevádzke, údržbe a používaní. Vykurovacie systémy, ktoré si nevyžadujú vyškolenú obsluhu. - Petráš, Dušan; Šabíková, Jana; Tölgyessyová, Henrieta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12171: 2002