STN EN 746-4: 2001 (06 5011), Priemyselné zariadenia na tepelné spracovanie Časť 4 Osobitné bezpečnostné požiadavky na galvanizačné tepelné zariadenia - Ďurďovič, Daniel; Drang, Jozef; Obroučka, Karel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 746-4: 2000 v českom jazyku