STN EN 746-5: 2002 (06 5011), Priemyselné zariadenia na tepelné spracovanie Časť 5 Osobitné bezpečnostné požiadavky na zariadenia na tepelné spracovanie používajúce soľný kúpeľ - Ponca, Viliam; Drang, Jozef; Obroučka, Karel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 77 Průmyslové palivové pece (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 746-5: 2000 v českom jazyku
Spracovateľ: Viliam Ponca, Jozef Drang, Karel Obroučka. Technická normalizační komise: TNK 77 Průmyslové palivové pece
Keywords: normy