STN EN 303-3: 2000 (07 0251), Vykurovacie kotly Časť 3 Vykurovacie kotly na plynné palivá určené na ústredné vykurovanie. Sústava kotlového telesa a horáka s ventilátorom - Rypák, Rudolf; Madár, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 68 Tlakové nádoby a kotly (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 303-3: 1998
Spracovateľ: Rudolf Rypák, Ján Madár. Technická normalizačná komisia: TNK 68 Tlakové nádoby a kotly
Keywords: normy