STN 33 2000-4-42/A1: 2015, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 4-42 Zaistenie bezpečnosti. Ochrana pred účinkami tepla. Zmena A1 - Čatloš, Marcel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto zmena A1 STN 33 2000-4-42: 2012 obsahuje HD 60364-4-42: 2011/A1: 2015 v slovenskom jazyku