STN 33 2000-4-42/A1: 2015, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 4-42 Zaistenie bezpečnosti. Ochrana pred účinkami tepla. Zmena A1 - Čatloš, Marcel; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto zmena A1 STN 33 2000-4-42: 2012 obsahuje HD 60364-4-42: 2011/A1: 2015 v slovenskom jazyku
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN 33 2000-4-42: 2012/A1: 2015 z augusta 2015 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom
Dátum účinnosti opravy normy: október 2018
Keywords: normy