STN EN 62626-1: 2016 (35 4103), Kryté nízkonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 1 Kryté odpínače mimo rozsahu IEC 60947-3 poskytujúce bezpečné odpojenie počas opráv a údržby - Čatloš, Marcel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62626-1: 2014