STN EN 62626-1: 2016 (35 4103), Kryté nízkonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 1 Kryté odpínače mimo rozsahu IEC 60947-3 poskytujúce bezpečné odpojenie počas opráv a údržby - Čatloš, Marcel; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62626-1: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 62626-1 z februára 2015 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy