STN EN 60947-6-1/A1: 2016 (35 4101), Nízkonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 6-1 Spínače s viacerými funkciami. Prepínacie zariadenia. Zmena A1 - Čatloš, Marcel; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto zmena A1 STN EN 60947-6-1: 2006 je slovenskou verziou európskej normy EN 60947-6-1: 2005/A1: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 60947-6-1/A1 zo septembra 2014 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy