STN EN 1964-2: 2003 (07 8521), Fľaše na prepravu plynov. Technické podmienky na navrhovanie a konštrukciu znovuplniteľných bezšvových oceľových fliaš na plyn s vodným objemom od 0,5 litra do 150 litrov vrátane Časť 2 Bezšvové fľaše vyrobené z ocelí s hodnotami Rm 1 100 MPa a vyššími - Chnapko, Rudolf; Bendis, Robert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1964-2: 2001