STN EN 13720: 2003 (07 8614), Fľaše na prepravu plynov. Podmienky plnenia acetylénových batérií na vozidlách. - Chnapko, Rudolf; Bendis, Robert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13720: 2002