STN ISO 11042-1: 2004 (08 9010), Plynové turbíny. Emisie odpadových plynov Časť 1 Meranie a vyhodnotenie - Davidová, Viera; Borovská, Daša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 11042-1: 1996