STN ISO 6432: 1993 (10 9121), Pneumatika. Valce s jednostrannou piestnicou - 1,0 MPa (10 bar). Rad priemerov od 8 do 25 mm. Montážne rozmery. - Nečejová, Božena; Dušek, Richard (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje preklad normy ISO 6432: 1985