STN ISO 3069: 2002 (11 0103), Odstredivé čerpadlá s axiálnym vstupom. Rozmery tesniacich priestorov pre mechanické a stlačované upchávky. - Chnapko, Rudolf; Madár, Ján; Walter, Jaromír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje českú verziu ISO 3069: 2000