STN ISO 3069: 2002 (11 0103), Odstredivé čerpadlá s axiálnym vstupom. Rozmery tesniacich priestorov pre mechanické a stlačované upchávky. - Chnapko, Rudolf; Madár, Ján; Walter, Jaromír; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 57 Čerpadlá; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 61 Čerpadla (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje českú verziu ISO 3069: 2000
Táto norma nahrádza STN 11 0103 z 9. 6. 1989 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Chnapko, Ján Madár, Jaromír Walter. Technická normalizačná komisia: TNK 57 Čerpadlá, TNK 61 Čerpadla
Keywords: normy