STN EN ISO 5199: 2004 (11 3012), Technické požiadavky na odstredivé čerpadlá. Trieda II (ISO 5199: 2002). - Chnapko, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 5199: 2002